Äta Hos Oss

Sommarcafé i Orangeriet

Nu har vi stängt Orangeriet för säsongen. Öppnar igen till våren 2023.

Öppettider i sommar:
Vecka 27, 28, 29, 30, 31 öppet tisdag – söndag 11:00 – 15:00.

Vi kommer att servera kaffe, kaka, glass och något lite matigare. Det går att sitta i orangeriet eller i trädgården. Ingen bokning krävs – endast drop in. Varmt välkomna!

Kvällar i Orangeriet

(går endast att boka under sommarsäsong)

Välkommen till kvällsservering i Orangeriet under sommaren.

Avnjut en 3-rätters middag under vinrankorna med allt från närproducerade råvaror till handplockade favoriter. I år kan du äta middag i Orangeriet även om du inte bor hos oss.

Våran 3-rätters middag kommer att bestå av de bästa råvarorna vi kan få tag på just nu. Menyn kommer därför att variera beroende på säsong och tillgång. Det kommer också att finnas smårätter och snacks att välja på från vår tillvalsmeny.

Vi har ett fåtal platser varje kväll – boka redan nu.
Alla gäster som bokar rum har en garanterad plats i vår restaurang på kvällen.

Boka bord via boka@hobykulleherrgard.se

*notera i din bokning om det finns allergier eller annan specielkost*

HÄR BOR JAG (.. men ni är också välkomna!)

Hundar är välkomna att besöka Orangeriet om ni är kopplade och snälla.

Hundar är också välkomna i viss mån på vårt Bed & Breakfast. Vi har två hundrum i vår flygelbyggnad och hunden får vara med i trädgården samt i Orangeriet. Dock är hundar inte välkomna i herrgården av flera skäll (skäl)!

Ser fram emot att välkomna er innanför grindarna.

/Boss Forsman

julbord 2023

Enligt tradition öppnar vi upp för vårt klassiska julbord för femte året i rad 2023.

I en oslagbar miljö med endast levande ljus som lyser upp salarna bjuder Tove och Benjamin återigen in till en julmiddag som sent kommer att glömmas bort. Här sitter ni i spegelsalen, herrgårdens gamla vardagsrum eller porslinsrummet och avnjuter vårt traditionella julbord.

Klassiska rätter av gamla återfunna recept blandas med en och annan nyhet som står uppdukade i gula salongen där hemmagjort samsas med lokala råvaror och delikatesser.
Det stora dessertbordet dukas upp i rosa salen och avnjuts framför den öppna spisen.

Bokningsbara datum kommer att finnas hösten 2023.
Pris: 645 sek/person. (barn under 12 år 250 sek/person)

Foto: Carolina Romare